Type A

Ruilkring Woerden

Ruilkring Woerden is een gezellige club mensen uit Woerden, Linschoten, Kamerik en Bodegraven van allerlei leeftijden. We ruilen goederen en diensten met elkaar tegen een digitale valuta, de kaaskop.

Een voorbeeld? Marjolein lapt jouw ramen voor 10 kaaskoppen en Ellis bakt een lekkere appelkruimeltaart voor je: 15 kaaskoppen. Nu vind je dat je zelf aan de beurt bent. Je helpt Patrick zaterdag verhuizen. Een ochtend werken levert je 60 kaaskoppen op, dus je hebt weer iets te besteden.

Ook spullen kun je via kaaskoppen aan anderen doorgeven: uitgelezen boeken, kleding, een fietspomp en de camera die toch niks voor jou is. Niet voor alle tweedehands spullen is belangstelling, maar soms tik je leuke dingen op de kop: zelfgemaakte jam of plantenstekjes bijvoorbeeld. Via de website beheren we onze kaaskoppenrekeningen en presenteren we ons aanbod. Onkosten voor benzine of ingrediënten voor een taart, kun je terugvragen in euro’s. Eens in de twee maanden is er een kletsavond om te kletsen, te ruilen en contacten te leggen.

Spreekt dit je aan en heb je iets te ruilen? Of wil je meer informatie? Klik dan hierboven op Contact of stuur een mailtje aan: ruilkringwoerden@gmail.com